Dual-screen SpaceBook

 Dual-screen SpaceBook

Dual-screen SpaceBook de la gScreen va fi lansat in luna noiembrie

   Acest laptop extraterestru cu doua ecrane, SpaceBook gScreen,vine la nevoie atunci cand aveti de lucrat cu mai multe informatii deodata.
   SpaceBook dispune de doua ecrane HD de 17.3 inch LED-backlit (1920 x 1080) si care sunt disponibile în doua nuante mat sau lucios, cu un procesor i7 740QM quad-core la 1.73GHz, 8 GB memorie RAM,NVIDIA GeForce GTS 250M 1GB GPU, HDD 500 GB(7200 rpm) si un Super multi-DVD. Sunt surprins ca nu ofera un hibrid sau un SSD /traditionale HDD sunt grele ca niste aparate de joc, dar specificatiile sunt în linie cu laptop-uri high-end. Cantarind in jur de 5 kg, cu o carcasa din aliaj de magneziu, acest dispozitiv este proiectat pentru lucru intensiv al procesorului, dar se poate juca si unele din cele mai moderne jocuri în conformitate cu NotebookCheck.

Alte specificatii includ:
-Communication Intel pro / wireless (802. 11b / g / n) network connection. Bluetooth 2.1+EDR;
-Difuzoare integrate, 1.5W.I/O.;
-Conectori/Mufe:
-1 x HeadPhone (with S/PDIF)
-1 x Mic-in
-1 x RJ45 LAN (w/ metal shielding)
-3 x porturi USB 2.0
-1 x eSATA (+USB)
-1 x IEEE Firewire
-1 x HDMI
-1 x sloturi pentru card MMC/SD/MS/MS Pro.
-web cam
-Baterie: 6 celule, li-ion
-Sistem de operare: Windows 7 Professional.

   Acesta adevarata magazie de putere portabila este creatia Anchorage, directorul gScreenCorp, Alan Gordon Stewart. El a elaborat literalmente acest design dual-screen, atunci când acesta a trebuit sa lucreze la un film turistic filmat pe fiecare insula în Hawaii timp de sase luni în anul 2003, dar nu a vrut sa poarte dupa el multiplele sale monitoare si sisteme desktop pe la fiecare hotel pentru a edita imaginile sale.
De asemenea, aceast sistem este conceput pentru creatorii de continut cum ar fi designerii, programatorii, editori de film, arhitectii, contabilii si chiar cei care au nevoie de a realiza fisiere de dimensiuni mari cum ar fi Excel, ar aprecia ecranul extra-wide sau multipele ecrane de care laptopul dispune. Dar comoditatea nu e ieftina: varianta cu procesorul i7 costa 2099 dolari, în timp ce unul cu i5 va fi stabilit undeva pe la 1899 dolari. Pentru moment, SpaceBook este disponibil doar în America si Canada, prin intermediul site-ului gScreenCorp si necesita un depozit pentru a asigura un laptop pentru o livrare in luna noiembrie, care se accepta incepand de astazi.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.