Firefox pentru tabletele Android

 Firefox pentru tabletele Android

Firefox pentru tabletele Android va fi lansat in curand

 
   Echipa Mozilla Mobile a dezvaluit cateva decizii in designul interfetelor din versiunea Firefox pentru tablete.
Ian Barlow,designerul Mozilla ne-a dus intr-un tur de cunoastere a interfetelor.
Primul lucru care ne-a impresionat a fost tema, care face Firefox sa se simta ca acasa pe Android 3.0 care mentine lookul familiar si al elementelor vizuale pe desktopul tabletelor. Vi se par familiare butoanele de forward/back, butonul de bookmarks si butonul de reload?

Urmatorul lucru este Awesomebar. Va place sau nu, Awesomebar este o tresatura principala in Firefoxul modern, iar Firefoxul de pe tablete va contine acest one-stop-shop pentru obiectele din bookmarks si history.
   Intr-un final, filele. Mozilla a adoptat aici doua tehnici, depinzand modul de folosire al tabletei, adica in landscape sau portret. In modul landscape filele vor fi afisate in bara din stanga tabletei si ascunse intr-un singur icon in modul portret.
Deci, Mozilla are o versiune beta a acestui browser pentru telefoanele Android, iar veriunea pentru tablete este inca in dezvoltare.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.