EA: Nu vor fi patch-uri pentru Battlefield 3 in afara de Origin

 EA: Nu vor fi patch-uri pentru Battlefield 3 in afara de Origin

   Iata cateva vesti proaste pentru gamerii care au cumparat Battlefield 3 în afara platformei digitale Origin de la EA: nu veti mai obtine (oficial) patch-uri oriunde altundeva si nici nu va fi acolo alte versiuni. Niciodata.
   Atât EA si DICE au confirmat acest fapt, vineri, într-un schimb de e-mail cu Ausgamers. Asa cum site-ul a subliniat, cel mai recent patch are o marime de 3.6 GB. Din acest motiv, jucatorii australieni cu planuri de download limitate au solicitat ca EA sa lanseze fisiere de sine statatoare, care pot fi descarcate de la ISP-urile locale decat din afara granitelor.
   „Multi dintre australieni au avut probleme la descarcarea unor volume uriase de continut referitoare la Battlefield 3”, a raportat site-ul. „Eliberarea recenta a patch-ului de 3,5 GB a fost un alt memento ca, pentru cei care au planuri limitate de download, pastrarea jocurilor peste data limita este un pic cam complicata atunci când ISP-ul nu este în masura sa-i ajute la nivel local.”
   Dar se pare ca aparent EA s-a lipit de armele sale si va actualiza numai shooter-ul militar popular prin Origin. Compania nu a facut acest fapt un fel de secret, indicand de ceva timp ca vrea sa pastreze actualizarile si pachete de continut în cadrul ecosistemului EA- probabil din motive de piraterie. Acest fapt a fost exclusiv o parte din controversa din jurul disparitia jocurilor EA de pe platforma Valve Software Steam.
   Cu toate acestea, EA si DICE isi pot schimba parerea în cazul în care componenta multiplayer incepe sa se diminueze in trafic, deoarece jucatorii nu vor putea descarca si instala patch-uri – mai ales atunci când este vorba de gigabytes. Fanii sunt încurajati sa viziteze forumul pentru jocul oficial si sa-si aeriseasca gândurile în cazul în care patch-ul este o problema majora.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • […] EA: Nu vor fi patch-uri pentru Battlefield 3 in afara de Origin […]

  • se poate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.