Radeon HD 6970 Editie Speciala Battlefield 3

 Radeon HD 6970 Editie Speciala Battlefield 3

   Pentru a sarbatori sosirea produsului DICE, Battlefield 3 si se pare ca este printre cele mai iubite jocuri firsts-person shooter, SAPPHIRE Technology a venit cu o placa grafica personalizata Radeon HD 6970 cu un voucher pentru a descarca titlul.
   Numit Radeon HD 6970 BF3 Special Edition, placa de la Sapphire este echipata cu un cooler dual-slot Vapor-X, este dotat cu tehnologia Flex (care permite utilizarea a trei monitoare DVI în modul Eyefinity, fara nici un adaptor special) si are 1536 de procesoare de stream, un ceas GPU de 880 MHz(930 MHz, cand folositi si al doilea BIOS), o interfata de memorie de 256-bit, 2GB GDDR5 de VRAM @5500 MHz, suport CrossFireX si iesiri dual-DVI, HDMI si dual mini DisplayPort.
   Insa, nici un cuvant asupra pretului acestei placi.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.