Laptopul Dell XPS 14z va fi vandut in America de Nord incepand cu 1 Noiembrie

 Laptopul Dell XPS 14z va fi vandut in America de Nord incepand cu 1 Noiembrie

   Deja lansat in China, Dell XPS 14z aka „cel mai subtire si echipat laptop de 14 inch cu [o] unitate optica interna” se pregateste acum sa mearga la nivel mondial si va ajunge în SUA si Canada pe 01 noiembrie si in alte teritorii pe 15 noiembrie.
   14z are 0,9-inch grosime, vine cu o carcasa din aluminiu anodizat, are o marime din fabrica de 13-inch, datorita display-ului îngust WLED-backlit(1366 x 768) si dispune de un procesor Core i5 sau i7, pâna la 8GB de RAM, o placa grafica GeForce GT 520M 1GB si spatiu de stocare printr-un HDD de 750 GB (7200 rpm) sau un SSD de 256GB.
   Laptopul Dell ofera, de asemenea, un DVD writer, o tastatura chiclet, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, suport Intel Wireless Display, o camera web de 1,3 megapixeli, un port USB 3.0, iesiri HDMI si mini DisplayPort, o baterie cu 8 celule care permite pâna la 6 ore de operare. XPS 14z are un pret incepand de la 999 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.