eMag vinde muzica si filme

 eMag vinde muzica si filme

eMag, cel mai mare retailer online local, a început să vândă în urma unui parteneriat cu distribuitorul Nova Music şi CD-uri, DVD-uri şi discuri Blu-ray cu muzică si filme. Retailerul speră că noua categoria de produse va genera vânzări consistente pe durata sărbătorilor, în condiţiile în care în magazinele tradiţionale spaţiile de expunere dedicate discurilor muzicale s-au redus semnificativ. „Intrarea eMag pe această piaţă are loc în condiţiile în care retailul tradiţional restrânge drastic spaţiile destinate muzicii, în căutarea unui profit mai mare pe metrul pătrat. Noi nu avem astfel de limitări (…)”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare al eMag.

emag

Pe site-ul eMag sunt momentan prezentate aproximativ 1.000 de discuri cu muzică, însă oferta va ajunge la 7.000 de produse, potrivit companiilor. eMag, companie controlată de grupul de companii deţinut de Iulian Stanciu şi Sebastian Ghiţă, estimează pentru acest an afaceri de 150 mil. euro, cu 50% mai mari decât în anul precedent. Scrie Ziarul Financiar.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.