Eroare msimg32.dll

 Eroare msimg32.dll

Msimg32.dll este un fisier care functioneaza impreuna cu interfata dispozitivului grafic in Windows si imbunatateste modul în care interfata functioneaza. Daca fisierul devine deteriorat sau corupt, aceasta poate duce la incetinirea proceselor, cedari ale sistemului sau o eroare ecran albastru (BSOD), care afecteaza nu numai interfata dispozitivului grafic, ci si intregul calculator.

Msimg32.dll este o componenta a Windows GDI (Graphics Device Interface). Windows GDI permite aplicatiilor sa utilizeze texte si grafica formatate in timpul afisarii si în timpul imprimarii. Componenta msimg32.dll este un proces de sistem care îmbunatateste functionalitatea interfetei dispozitivului grafic. Deoarece fisierul este un proces de sistem, este necesar pentru Windows ca acesta sa functioneze corect si utilizatorii nu ar trebui sa-l stearga din calculator.

O eroare msimg32.dll poate sa apara utilizatorilor in mai multe moduri. Ar putea arata ca „Msimg32.dll Not Found” sau „Cannot find [cale]\msimg32.dll”. Utilizatorul poate vedea un mesaj care o aplicatie nu a reusit sa porneasca, deoarece msimg32.dll lipseste sau nu poate fi localizat. Simptome generale ale erorii pot include micsorarea performantei PC-ului, incapacitatea de a porni Windows sau chiar temutul BSOD (Blue Screen Of Death) si o cedare totala a sistemului.

O serie de factori pot contribui la eroare, cum ar fi un crash al sistemului de operare, o eroare de hard disk sau o eroare specifica fisierului msimg32.dll. Desi nu exista nicio cauza pentru o eroare msimg32.dll, primind mesajul de eroare, in general, înseamna ca fisierul msimg32.dll este deteriorat sau lipseste si trebuie sa fie inlocuit. Inlocuiti-l cu o versiune care functioneaza a fisierului pentru ca sistemul sa functioneze în mod corespunzator.


Un system recovery poate fi calea cea mai directa pentru a rezolva problema eroarii, asa se vor restabili modificarile efectuate anterior fisierului. In cazul in care recuperarea nu functioneaza, fisierul trebuie inlocuit. Restaurarea msimg32.dll de pe un disc de instalare Windows. Pentru a instala, încarcati discul si cautati „msimg32.dll” folosind instrumentul de cautare. Asezati o copie în „C:\Windows\System 32” pentru a inlocui fisierul lipsa sau deteriorat. Daca nu aveti un disc, o copie a fisierului msimg32.dll de pe un calculator functionabil va fi suficient.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

10 Comments

 • am o problema la windows xp 2002 in sistem 32 ce imi da eroare la un fisier pe care nu il gasesc msinla32.dll si daca va rog sa ma ajutati sa numi apara eroarea de la msinla32.dll, multumesc anticipat si multa bafta

  • Incearca sa il descarci de aici . Astept vesti!

 • HeD din pacate nu am gasit msinla32.dll pe adresa respectiva si nici pe google poate imi dai o ideie din cite stiu eu poate trebuie un reg ca sa imi apara in sistem 32 prin regedit.exe sau poate ma insel eu

  • Uite aici link-ul de download.

 • Acesta este un comentariu test!

 • interesant

 • buna ziua-va rog sa ma ajutati cu:this application has failed to start because MSIMG32.DLL was not found. re-installing the application may fix this problem.nu am cd de windows.am instalat windows xp sp3.nu pot deschide nimic de la administrative tools.va multumesc.

  • Descarca msimg32.dll de aici apoi copiaza-l in system32.

 • ce inseamna roarea 32768 ?

  • La ce primesti aceasta eroare ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.