Este „Iron Wolf” viitoarea versiune de Call Of Duty?

 Este „Iron Wolf” viitoarea versiune de Call Of Duty?

   Cativa hakeri care au accesat un cont al unui angajat Xbox de la Treyarch cred ca au dat peste viitoarea versiune de seria Call of Duty, cu nume de cod Iron Wolf. Au ei dreptate facand aceasta afirmatie?
   Speculatiile privind Iron Wolf au aparut dupa ce hakerii au accesat un cont Xbox Live al unui nickname intern de la PartenerNet care se parea ca apartine unui angajat al dezvoltatorului Call Of Duty, adica Treyarch. Inspectand lista de prieteni, acestia au observat un numar de prieteni jucand un joc listat ca si Iron Wolf. Presupunerea lor, alimentata si de faptul ca una din hartile jucate pe acest joc Iron Wolf avea acelasi nume cu o harta din jocul Black Ops, este ca acesti oameni jucau jocul Call Of Duty 9, cu nume de cod Iron Wolf.
   Aceasta presupunere mi se pare foarte neadevarata. Ideea ca un grup de dezvoltatori joaca pe o retea publica un joc care urmeaza sa apara inainte ca versiunea precedenta sa loveasca piata este ridicola, in special cand vorbim de franciza Call Of Duty.
   Atunci ce joc puteau ei juca? Acest lucru necesita mai multe speculatii. Cu o harta cu un nume din jocul Call Of Duty:Black Ops, ei puteau doar sa testeze slabiciunile acestui joc. Cu numele de cod Iron Wolf si avand initialele asemanatoare cu Infinty Ward, ei puteau juca o versiune construita mai devreme a jocului Modern Warefare 3, poate pentru a compara jocul cu versiunea Wii a Modern Warefare 3, dezvoltat de Treyarch.
   Si desigur, trebuie sa accept faptul ca acest joc poate fi Call Of Duty 9. Sunt 90% sigur ca nu este, dar trebuie sa admit asta. Persoana de la Activision care a fost contactata a spus ca: „Activision nu comenteaza asupra zvonurilor si speculatiilor aparute.”, deci pana vor dovedi altceva, totdeauna exista o sansa.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.