S-au vandut 3.5 milioane de exemplare din jocul Skyrim

 S-au vandut 3.5 milioane de exemplare din jocul Skyrim

   Bethesda a anuntat astazi ca au fost vandute peste 3,5 milioane de exemplare ale jocului Skyrim in primele doua zile dupa aparitia în magazine . Compania se asteapta ca din acest joc sa se câstige peste 450 milioane dolari din vânzari la nivel mondial pentru toate platformele.
   „Suntem recunoscatori pentru raspunsul fanilor la jocul Skyrim „, a spus Robert Altman, CEO al ZeniMax (compania-mama a Bethesda). „Todd Howard si echipa sa de la Bethesda Game Studios au conceput un joc foarte special. Skyrim a depasit orice joc din istoria companiei noastre si suntem multumiti ca vânzarile si clienti au reflectat calitatea si orele de joc uimitoare care le ofera.”
   Sapte milioane de copii ale jocului au fost expediate catre comercianti, adica peste 50% din stocul disponibil a fost vândut. „Fara îndoiala, acesta a fost cel mai ambitios proiect facut vreodata”, a declarat regizorul Todd Howard. „Dupa mai mult de trei ani de dezvoltare, suntem incantati sa-l inmanam tuturor jucatorilor.”
   Skyrim a vazut, de asemenea, un succes masiv si pe Steam, dominand topurile cu peste 287,000 jucatori.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.