Fusion a anuntat SSD-urile PCIe numite ioDrive2 si ioDrive2 Duo

 Fusion a anuntat SSD-urile PCIe numite ioDrive2 si ioDrive2 Duo

Fusion-IO a iesit din „ascunzatoare” in aceasta saptamana pentru a dezvalui lumii cele mai recente solutii de stocare, SSD-urile ioDrive2 si ioDrive2 Duo pe interfata PCI-Express, care sunt potrivite pentru aplicatii din īntreprinderi, baze de date si mediile virtuale.

IoDrive2 dispune de o interfata PCIe x4, si foloseste memorie SLC(400GB, 600 GB modele) sau MLC (365GB,785GB si 1.2TB) NAND Flash, acesta oferind viteze de citire si scriere de pāna la 1,5 GB/s respectiv 1,3 GB/s si este capabil de 352000/514000 IOPS.

ioDrive2 Duo vine cu o interfata PCIe x8, fiind disponibil īn versiuni de 1.2TB (SLC-based) si 2.4TB (MLC-based), ofera viteze de scriere/citire de pāna la 3/2.6 GB/s, si ajung la 702000/937000 IOPS pentru citire/scriere.
Unitatile Fusion-IO se caracterizeaza si prin programul de subsistem VSL 3.0 si include o functie de auto-vindecare numita Adaptive flashback care permite ioMemory sa se repare singur dupa deteriorarea unui singur cip sau a mai multora fara a intrerupe functionarea.

IoDrive2 si ioDrive2 Duo bazate pe MLC vor incepe sa fie vandute incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, iar pentru modele bazate pe SLC sunt setate pentru mai tarziu. Pretul de pornire pentru creatia cea mai recenta de la Fusion-IO este de 5.950 dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.