Gigabyte introduce un SSD Intel de 20GB pe noua placa de baza Sandy Bridge

 Gigabyte introduce un SSD Intel de 20GB pe noua placa de baza Sandy Bridge

   Doresti sa-ti construiasti un sistem cu boot rapid fara a cumpara si instala un SSD? Gigabyte va ofera o alta optiune prin lansarea unuei noi placi de baza care are un SSD 20GB inclus.

   Z68XP-UD3-iSSD se bazeaza pe noul chipset Z68 Express pentru procesoarele Intel Sandy Bridge, si vine cu un nou m-SATA Intel Solid-State Drive unitate din seria 311. Z68 introduce tehnologia de raspuns „destept” Intel pentru a îmbunatati performantele sistemului prin caching app si 20GB spatiu suficient pentru a instala sistemul de operare si unele programe utilizate frecvent. Intel sustine ca tehnologia ofera un impuls de viteza de 60 de procente mai mult decat un sistem cu hard drive, si aduce o îmbunatatire a performantei de patru ori peste setarile Hybrid Drive SSD-disk.

   De asemenea,paca de baza vine cu tehnologia de comutare grafica LucidLogix Virtu, permitându-va pentru a comuta între grafica integrata Intel si o placa grafica – sau placi- în functie de aplicatie. Ai de asemenea, doua sloturi PCI Express x16, suport atat pentru CrossFireX si pentru SLI tehnologiile de multi-grafica ,SATA 6Gbps,conectori USB 3.0, si BIOS-ul Touch Gigabyte pentru o mai usora optimizare pentru BIOS.
Gigabyte nu a anuntat un pret pentru Z68XP-UD3-iSSD, care va va spune multe despre daca merita având o placa de baza cu un SSD integrat sau obtinerea unei placi de baza diferite si un SSD separat. Ea are de gând sa fie disponibila la începutul lunii iunie, asa ca nu va trebui sa asteptati mult timp pentru a afla oportunitatile ei.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.