Asus va lansa placa video „monstru” Marte II cu dual Nvidia GeForce 580s la Computex

 Asus va lansa placa video „monstru” Marte II cu dual Nvidia GeForce 580s la Computex

   În cazul în care placa video GeForce GTX 590,care combina doua GPU-uri pe o singura placa, pur si simplu nu este suficient pentru fanii Nvidia,iar Asus se angajeaza in producerea placii video „monstru” Marte II. Potrivit relatarilor este de asteptat sa fie lansata luna viitoare la Computex, placa care va fuziona, de asemenea,cu doua procesoare grafice GF110 pentru a concura împotriva AMD dual-GPU Radeon HD 6990.
   Nici noi nu stim prea multe despre Marte II, desi am gasit o fotografie afisata mai sus(prin VR-Zone),care promite 3GB de memorie GDDR5 si trucuri de performanta si caracteristici de racire din belsug. Acesta va avea nevoie de GPU Tweak UI si Super Alloy Power Technology, pentru ca în timp ce GTX 590 a fost mai rece si mai silentioasa decât Radeon HD 6990, comentatorii nu au gasit ca a depasit concurentul AMD in toate obiectivele de referinta.
   Ceea ce nu stim include viteza core clock-ului pentru toate aceste nuclee CUDA, precum si vteza memoriei grafice. Asus poate decide cât de mult puteti aplica un overclocking lui Marte II. Deci, daca cautati sa platiti sute si sute de dolari pentru urmatoarea placa grafica, poate doriti sa asteptati pentru a vedea de ce Marte II capabil înainte sa achzitionati un GTX 590 sau Radeon HD 6990.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.