Imi apar extensiile la fisiere (.mp3 .jpg)

 Imi apar extensiile la fisiere (.mp3 .jpg)

Voi face un mic articol in legatura cu “problema” extensiilor fisierelor , nu este o problema zic eu ci o setare windows. Am primit un mail de la un vizitator care se confrunta oarecum cu aceasta “problema” . E-mailul arata asa :

Buna ziua, am o problema, de la un timp am observat ca imi apar extensii la fiecare fisier din pc , fie .mp3 .dll sau format imagini .jpg etc.Cum as putea rezolva aceasta problema ?

Aceasta “problema” este deranjanta atunci cand doriti sa redenumiti fisierul , exemplu Artist-numepiesa.mp3 in momentul in care veti redenumi fisierul trebuie neaparat sa puneti si extensia acestuia in cazul nostru nume-nou.MP3 .

Pentru a rezolva problema mergeti in CONTROL PANEL -> APPEARANCE AND PERSONALIZATION -> FOLDER OPTIONS -> VIEW -> apoi bifati HIDE EXTENSIONS FOR KNOWN FILE TYPES .

Numai bine !

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.