Intel se asteapta ca GTA 5 sa fie lansat in perioada urmatoare

 Intel se asteapta ca GTA 5 sa fie lansat in perioada urmatoare

Grand Theft Auto 5 este asteptat de un public numeros sa-si faca aparitia si pe PC-uri, iar acum un reprezentant al Intel a declarat ca nu se asteapta ca GTA 5 sa fie destinat exclusiv consolelor.

Nu putem spune ca Intel are vreo cunostinta (cel putin oficiala) referitoare la versiunea pentru PC a jocului GTA 5. Chiar daca au aparut versiuni ale GTA 5, varianta pentru PC, pe mai multe site-uri ale unor retaileri, a fost semnata si o petitie care in noiembrie anul trecut avea 40,000 de semnaturi, iar acum are de 10 ori mai multe, cei de la Rockstar nu ofera inca niciun raspuns oficial.

GTA_5_heist

Cele mai multe jocuri din seria Grand Theft Auto au fost lansate intai pentru PC. Insa odata cu Grand Theft Auto 4, acesta a intarziat si nu a fost anuntat pana dupa aproximativ 7 luni fata de lansarea pe consolele Xbox 360 si PlayStation 3. Potrivit acestui tipar, nu cred ca GTA 5 va sari peste versiunea pentru PC, la fel cum au facut cu Red Dead Redemption, ci va avea acelasi comportament ca si GTA 4.

Lipsa unui anunt oficial pentru versiunea PC in acest moment este, posibil, o strategie de marketing care pana acum a avut cel mai mare succes din istorie. Neanuntand versiunea pentru PC, cei care au console au cumparat deja jocul pentru a experimenta actiunea extraordinara a jocului, iar atunci cand va fi lansat pentru PC (sau Xbox One sau PS4) il vor mai cumpara odata pentru imbunatatirile care vor fi aduse pana atunci, mai ales cele grafice.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.