Ce spune Karl Slatoff despre portarea lui GTA 5 pe PC

 Ce spune Karl Slatoff despre portarea lui GTA 5 pe PC

Se pare că publisher-ul nu dereşte să comenteze despre o posibilă portare a lui GTA 5 pentru PC. Când a fost întrebat despre acest lucru, CEO-ul Take-Two, Karl Slatoff a răspuns: „În acest moment nu am nimic de spus despre acest lucru. Nu am anunţat nici o versiune pentru o altă platformă înafară de cele lansate deja„.


În prezent GTA 5 este disponibil doar pe PS3 şi Xbox 360, iar aşteptările pentru o lansare a versiune de PC sunt foarte mari. Să nu uităm că pe site-ul magazinului Altex găsim deja posibilitatea de a precomanda GTA 5 pentru PC, data acestuia de lansare este afişată ca fiind pe 15 Martie 2014.

GTA 5

Versiunea GTA 4 pentru PC a fost lansată după şapte luni de la apariţia jocului pe PS3 şi Xbox 360. Un interval de timp asemănător ar putea fi şi pentru lansarea lui GTA 5 pentru PC. Pentru mai multe informaţii, staţi pe aproape!

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • ar fi bine versiune penru pc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.