METAL GEAR SOLID V: Current Gen VS Next Gen Video

 METAL GEAR SOLID V: Current Gen VS Next Gen Video

La începutul acestei săptămâni, aflam că noul joc Metal Gear Solid: Ground Zeroes ar dispune de o rezoluţie mai mare pe PS4 faţă de Xbox One. În timp versiunea Xbox One este blocată la 720p şi 60fps, pe PS4, jocul va rula la 1080p şi 60fps. De asemenea, jocul va fi disponibil şi pentru Xbox 360 şi PS3, şi va rula la 720p folosind upscaling şi 30fps.


Aceste informaţii au dus la următoarea întrebare, care vor fi diferenţele grafice între versiuni? Se pare că la această întrebare a răspuns Konami, oferind un nou clip video în care compară cele patru versiuni ale jocului.

În unele scene, diferenţele dintre console sunt foarte mici. În alte scene în schimb, diferenţele sunt în mod clar vizibile, pe consolele next gen, texturile şi efectele de iluminare arată mult mai bine. În principiu, Metal Gear Solid: Ground Zeroes arată foarte bine, indiferent de platformă.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.