Data de lansare pentru PES 2014 US a fost confirmata

 Data de lansare pentru PES 2014 US a fost confirmata

Konami a confirmat data de lansare pentru PES 2014, asadar, acesta va fi lansat in SUA pe data de 24 septembrie 2013. Anuntul face referire stict la versiunile Xbox 360 si PS3, data de lansare pentru versiunile de PC si PSP urmand sa fie anuntate ceva mai tarziu. Data de lansare pentru Marea Britanie nu a fost inca confirmata, dar, daca ne luam dupa data lansarii din SUA, 27 Septembrie ar putea coincide cu lansarea in Marea Britanie.


Un trailer recent PES 2014 destinat versiunilor Xbox 360 si PS3 arata ca jocul va beneficia de o calitate vizuala next-gen, fizica si gameplay-ul vor fi imbunatatite, iar jocul va fi propulsat de un nou motor grafic numit ‘Fluidity’.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.