Maingear introduce pe piata EPIC X2, un sistem de racire cu lichid dual-GPU

 Maingear introduce pe piata EPIC X2, un sistem de racire cu lichid dual-GPU

Facand o combinatie cu CoolIT, Maingear a fost īn masura sa-si extinda oferta de racire cu lichid si sa introduca EPIC X2, un upgradabil, cu sistem inchis, sistemului de racire putand intretine o configuratie dual de placi grafice. EPIC X2 foloseste radiatorul EPIC 180, astfel īncāt sa poata fi usor de asociat cu EPIC 140 cooler CPU pentru a avea un sistem integrat, CPU/GPU de racire cu lichid.

„Pentru cei care cauta sa aiba cele mai bune performante pentru capacitatile de overclockare mentinānd īn acelasi timp un calculator curat, linistit si eficient, EPIC X2 este solutia de racire cu lichid pentru placa grafica dual este cea mai avansata solutie”, a spus Wallace Santos, Fondator si CEO al Maingear.

Pentru inceput, Maingear ofera doua versiuni ale EPIC X2, EPIC 590 X2, pentru placile grafice dual GeForce GTX 590 si EPIC 580 X2 pentru dual GeForce GTX 580. De asemenea, un EPIC 6990 X2 pentru doua Radeon HD 6990 este in constructie. Potrivit Maingear, EPIC 590 X2 „raceste cu 18 grade Celsius mai bine si este cu 12 decibeli mai silentioasa īn comparatie cu placile duale, care nu au nici o solutie de racire cu lichid”.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.