Noi trailere pentru Grand Theft Auto V

 Noi trailere pentru Grand Theft Auto V

RockstarGames a lansat un nou trailer pentru Grand Theft Auto 5 axat pe protagonistii principali ai jocului. Primul personaj (Michael) este afisat ca fiind un om de afaceri destul de bogat, al doilea personaj pe nume Franklin este un gangster care isi doreste sa paraseasca cartierul cu cat mai putine gauri de gloante, iar al treilea personaj este Trevor, un dealer de droguri foarte violent.

Dupa acest trailer nu putem decat sa spunem „Rockstar pune jocul pe PC!”. Sa nu uitam ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 septembrie pentru PS3 si Xbox 360.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] Rockstar a lansat noi imagini din mult asteptatul Grand Theft Auto 5. Actiunea jocului se va petrece in aceiasi regiune ca si in Grand Theft Auto: San Andreas, va avea de asemenea, trei personaje principale. Michael, un om bogat, fost jefuitor de banci, Franklin, un gangster de cartier si Trevor un criminal care traieste intr-un parc de rulote. Pentru mai multe informatii despre personajele principale din Grand Theft Auto 5 cititi articolul: Noi trailere pentru Grand Theft Auto V. […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.