Notebook-ul de la Google Chromebook

 Notebook-ul de la Google Chromebook

Cu un trio de imbunatatiri, Chromebook de la Google devine rapid cel mai bun prieten al unui manager IT.

La lansarea Chromebook-ului de la Google, compania a caracterizat notebook-ul cloud-based ideal pentru orice fel de utilizator, cat si pentru interprinderile ce sunt in stransa legatura cu partea ce tine de IT.

Cu o parte care ar trebui sa fie parte integrata din acest Chromebook de la inceput, Google adauga suportul Virtual Private Network(VPN), care permite userilor acces de la distanta a retelelor lor corporative sau institutionale.

Dar asta nu e tot. Google a adaugat de asemenea supoer pentru 802.1X protocol, care permite detinatorilor retelei sa ceara autentificarea userilor pentru a avea acces la retelele Wi-Fi securizate.

Ceea ce „indulceste” afacerea este Citrix desktop application vitualization, ideal pentru companiile ce se bazeaza pe software-uri scumpe dar sunt intrecute preturile piperate ale liderilor pietii.

Google a declarat ca toate cele trei imbunatatiri aduse sistemului sunt raspunsurile feedback-urile date te catre companiile de afaceri de orice fel si de educatie. Cu astfel de caracteristici utilizate pe scara larga in aceste sectoare, de ce Google nu a lansat un no-brainer?

Poate te interesează şi

1 Comment

  • si-a cumparat cineva chromebook?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.