Petitie impotriva lansarii GTA 5 pe PC

 Petitie impotriva lansarii GTA 5 pe PC

Destul de interesant, un fan al jocurilor pe console a lansat o petitie Change.org care cere celor de la Rockstar Games sa nu lanseze versiunea pentru PC a jocului Grand Theft Auto 5. Aceasta petitie anti-PC a fost inceputa de catre un anume Trevor Philips care a citat pirateria online ca principala cauza a acestei petitii. Pe pagina petitiei, Philips spune ca GTA 5 nu ar trebui sa fie lansat pe PC: „jucatorii de PC sa-si invete lectia si sa nu mai fure jocuri”.


Pana in prezent, petitia a castigat doar saptezeci si sapte de semnaturi, un numar neinsemnat in comparatie cu cele 340.000 de semnaturi care sustin lansarea GTA 5 pe PC.

imagini_grand_theft_auto_5_gta

Va amintim ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 Septembrie in America si Europa si va fi disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.