Petitie impotriva lansarii GTA 5 pe PC

 Petitie impotriva lansarii GTA 5 pe PC

Destul de interesant, un fan al jocurilor pe console a lansat o petitie Change.org care cere celor de la Rockstar Games sa nu lanseze versiunea pentru PC a jocului Grand Theft Auto 5. Aceasta petitie anti-PC a fost inceputa de catre un anume Trevor Philips care a citat pirateria online ca principala cauza a acestei petitii. Pe pagina petitiei, Philips spune ca GTA 5 nu ar trebui sa fie lansat pe PC: „jucatorii de PC sa-si invete lectia si sa nu mai fure jocuri”.


Pana in prezent, petitia a castigat doar saptezeci si sapte de semnaturi, un numar neinsemnat in comparatie cu cele 340.000 de semnaturi care sustin lansarea GTA 5 pe PC.

imagini_grand_theft_auto_5_gta

Va amintim ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 Septembrie in America si Europa si va fi disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.