Playstation + Fifa 2012

 Playstation + Fifa 2012

FIFA 12 va aduce noi caracteristici si imbunatatiri fata de precedentele serii de FIFA. Pentru prima data, in acesti ani prezentarea jocului de la inceput a fost total reproiectata. Meniul vertical a fost transformat in bara de meniu cu un sistem side-scrolling.

Gameplay

– In ultimii ani, cei de la EA Sports au dezvoltat motorul fizic Player Impact Engine. Player Impact Engine a imbunatatit mai multe varietati de ciocniri,conservarea impulsului si precizia jucatorului.

-Noul sistem de aparare, Tactical Defending, are ca scop modul de abordare a apararii, pozitionarea egala fata de ceilalti jucatori astfel interceptand mai bine pasele.

-Precision Dribbling permite jucatorilor sa dribleze si in acelasi timp sa protejeze mingea, ceea ce inseamna ca va puteti misca pe teren in orice parte, deoarece jucatorii sunt tinuti la distanta

-Noul sistem imbunatatit de inteligenta artificiala,numit Pro Intelligence Player isi propune ca toti jucatorii controlati sa reactioneze la abilitatile si capacitatile celorlalti jucatori cu actiuni foarte gandite si corespunzatoare

-Prezentarea meciului a fost de asemena revizuita. O noua camera cu un nou unghi si imbunatatirea difuzarii meciurilor a fost schimbata. Scenele de dinaintea unui corner sau aruncari de margine, precum si alte scene au fost eliminate pentru ca jucatorul sa-si efectueze sarcina mai rapid si fara nicio intrerupere.

playstation + fifa12

Career Mode

Relatia managerului cu jucatorii si cu mass-media va juca un rol foarte important, in selectionarea echipei, a succesul personal si a salariilor, vor afecta individual atitudinea si moralul jucatorilor, precum si accidentarile, nelinistea pot avea impact pe teren. Jucatorii nemultumiti pot vorbii cu presa si se pot interesa de alte cluburi pentru a se putea transfera. Obiectivele de transfer se vor baza mai mult pe salarii excesive pentru a pleca, iar cluburile rivale iti vor tenta jucatorii cu salarii de chilipir. Fereastra de transfer a fost revizuita si modificata cu un ceas cu numaratoare inversa pentru ca managerii sa-si poata finaliza cat mai repede tranzactiile. Alte imbunatatiri in modul cariera include, calendar, stiri si fluxuri de stiri care are ca scop noi informatii despre meciurile viitoare,transferuri etc. Facebook-ul a fost integrat de asemenea.

Online Modes

Printre modificari se afla si un nou mod numit,Head to Head Seasons, o varietate regulata de meciuri „ranked” unde punctele acumulate sunt acordate in clasament. Scopul este de a vedea modificarile aduse partii on-line si aceea ca vor fii 10 divizii constand in 10 meciuri in fiecare sezon. Toti jucatorii vor incepe in divizia a zecea cu optiunea de a promova si a retrograda fiind bazata pe punctele obtinute de jucatori in acel sezon. Matchmaking Multiplayer a fost extins cu adaugarea modului „flow” ce permite alegerea echipei si a line-upului inainte de a fii invitat de catre alt jucator. Va puteti cauta adversari care au ca metoda de control „manual”.

Specificatii Playstation:

Tip media: Blu-ray x2 (BD-ROM)
DVD x8 (DVD-ROM)
CD x24 (CD-ROM)

Procesor: Cell Broadband Engine

Retea: 1 x Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
IEEE 802.11 b/g
Rezolutie (pixeli): 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i?(for PAL 576p, 576i)
Audio: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Conectivitate: Bluetooth® 2.0 (EDR)
Platforma: Sony PS3
Dimensiuni (mm): 290 x 290 x 65
Conectori: 1 x AV output Digital out (optical)
1 x AV output AV MULTI
1 x AV output HDMI iesire
2 x USB 2.0
Altele: GPU: RSX
HDD: 320 GB
Putere consumata: 250 W
JOC Fifa 2012

Memorie (MB): XDR Main RAM: 256
GDDR3 VRAM: 256
Alimentare: AC 220 – 240, 50/60Hz

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.