Power Color dubleaza placerea de a te juca

 Power Color dubleaza placerea de a te juca

Computex 2011:Power Color dubleaza placerea de a juca cu placile video dual Radeon HD 6870 X2,6970 X2

   Asus nu va fi singur atunci când vine vorba de lansat o pereche de placi grafice inglobata într-una singura. În acelasi timp se pregateste lansarea lui Mars II – care uneste o pereche de placi Nvidia GeForce GTX 580- PowerColor lucreaza la o pereche de placi similare care unesc unele dintre cele mai recente placi AMD Radeon HD.

   În special, PowerColor Radeon HD 6970 X2 si 6870 X2 vor oferi, fiecare dintre ele leaga împreuna doua cipuri într-o singura unitate masiva. Destul de ciudat, PowerColor vinde deja un Radeon HD 6990, care combina, de asemenea, doua 6970. Deci, de ce 6970 X2? In rapoartele VR-Zone spun ca 6990 scade viteza de ceas de baza din fiecare GPU (care poate fi ridicat în modul de „performanta”). Acesta stimuleaza, de asemenea, viteza de clock de la 1250MHz la 1375MHz. Cu alte cuvinte, PowerColor probabil crede 6970 X2 sale vor depasi 6990, desi nu stim daca acesta va fi mai ieftin si nici data de lansare a preturilor nu a fost dezvaluita.

   Stim ca 6870 X2 va costa 449 dolari atunci când aceasta ajunge în al treilea trimestru. PowerColor crede ca acestea va intrece performanta placilor cu care sunt similare la preturi GeForce GTX 580 cu 30 de procente. Acesta va fi, de asemenea, mai ieftin decât o achizitie individuala a doua placi 6870 si utilizarea lor în configuratia CrossFire X. Ca întotdeauna, vom trebui sa asteptam pentru unele independente de evaluare comparativa pentru a vedea modul în care aceasta combinatie într-adevar face fata împotriva concurentei. Daca nimic altceva, e încurajator sa vedem unii producatori sa ia o placa individuala si sa o duca la placi grafice dual care merg dincolo de performantele de stoc cu care sunt furnizate in magazine.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.