Primul MacBook Air „killer” in Romania

 Primul MacBook Air „killer” in Romania

   La nici o luna de când Asus a prezentat la nivel mondial noul Zenbook va fi lansat şi în România. Primul model din noua generaţie de Ultrabookuri (laptopuri capabile de o autonomie de cel puşin 5-7 ore, capabile să pornească un sistem de operare Windows în numai câteva secunde şi cu procesor Intel), va concura direct cu noile Macbook Air de la Apple. Mai mult, Asus va echipa noul Zenbook cu difuzoare Bang&Olufsen pentru un sunet de înaltă fidelitate.

   După tablete ultrabookurile sunt fără îndoială cel mai dinamic segment din IT astăzi. Aproape toate modelele lansate de producătorii de PC-uri vor fi construite pe o arhitectură Intel Core i5 din a doua generaţie, grosimi de sub un centimetru şi autonomii de 5-7 ore, diferenţa va fi făcută de materialele utilizate, suportul oferit de fiecare producător şi detalii precum display, sistem audio sau calitatea tastaturii.

Pe piaţa locală noul Zenbook va fi lansat în perioada imediat următoare şi va porni cel mai probabil de la aproximativ 3.000 de lei (modelul UX21 de 11,6 inchi, procesor Core i5, 4 Gb RAM şi SSD de 128 Gb) şi până la peste 4.000 de lei pentru cel de 13,3 inchi şi procesor i7. Spre comparaţie, Apple Macbook Air are preţuri cuprinse între 4.499 lei (display de 11,6 inchi, procesor Intel Core i5) şi 7.350 lei pentru modelul de top de 13,3 inchi scrie ziarul financiar.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.