Programe de modificat poze gratuite

 Programe de modificat poze gratuite

In articolul de astazi am sa va prezint doua programe gratuite de modificat poze, foarte usor de folosit. Dupa cum bine stiti Adobe Photoshop este cel mai specializat program din categoria „programe de modificat poze” dar din pacate acest soft al companiei Adobe nu este deloc ieftin.

Primul soft pe care vi-l recomand este GIMP. Este un program gratuit si cred ca este cea mai buna alternativa gratuita a photoshop-ului, fiind unul dintre cel mai bun program de editare grafica gratuit. Dispune de o interfata avansata dar foarte usor de utilizat.
Pentru cei interesati de acest program voi face un articol unde gasiti o serie se site-uri ce contin tutoriale GIMP.

Al doilea program pe care il recomand ar fi Paint.net. Un program gratuit cu o interfata simpla si foarte usor de folosit. Ce este de remarca la acest program este ca va ofera posibilitatea sa lucrati cu layere ceea ce putine programe gratuite va ofera acest lucru. Nu este un soft foarte complex , nu va asteptati la foarte mari performante din partea lui, dar pentru un utilizator obisnuit este destul de bun.


Download programe:


HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.