Seagate GoFlex Slim 320GB HDD-ul extern care este la fel de subtire ca un creion

 Seagate GoFlex Slim 320GB HDD-ul extern care este la fel de subtire ca un creion

Seagate a trecut dicolo de super-slim cu noul HDD GoFlex Slim,un HDD portabil,pe care producatorul il declara “cel mai subtire din lume”.
Dar cat de subtire este? GoFlex are marimea de 4,91×3,07×0,35 inch si cantareste aprox 200g. Desigur,detine doar 320GB,dar poate fi conectat la USB 3.0.Care,combinat cu cu drive de 7200RPM,inseamna ca viteza de transfer este 10x mai mare decat 5400RPM cu port USB 2.0.
Impreuna cu compatibilitatea plug-and-play cu platformele Mac si Windows,include un software de suport automat si back-up-uri criptate.(Sa nu uitam cat de important este!)
Fiind gata de fabricare,GoFlex Slim se vinde cu 99,99$.Pentru un HDD portabil de 320GB este un pret cam mare. Dar nu se poate mai subtire de atat pentru un spatiu atat de mare,asa ca tu decizi ce este mai important pentru tine: mai mult spatiu pe HDD extern sau mai mult spatiu pe birou.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.