Seagate GoFlex Turbo

 Seagate GoFlex Turbo

Seagate GoFlex Turbo USB 3.0 vine cu recuperator de date de la SafteyNet

   Pierdele de date se intampla foarte des.Ultimul drive de la Seagate adica GoFlex incearca sa faca procesul de pierdere a datelor mai putin urat prin adaugarea unui strat de securitate.In pachetul drive-ului este inclus si un program de la SafteyNet valabil doi ani,si anume Data Recovery,un serviciu care Seagate relateaza ca cateodata poate costa cateva sute de dolari.Cu acest serviciu,utilizatorii vor putea rula o recuperare de date gratis a evenimentelor care au defectat drive-ul aflat in garantie.Asta nu ar suna ca si cum ar fi cea mai buna afacere,dar atunci cand datele dumneavostra sunt „disparute”,de multe ori se merita.
   In afara de aceasta,GoFlex vine cu compatibilitate USB 3.0 si poate rula pe amandoua sisteme de operare,adica X de la Apple si Windows fara a avea nevoie de un reformat.Drive-ul vine in doua optiuni: 119.99 $ pentru 500GB si 139.99$ pentru 750GB.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.