Design-ul ultrabook de la Intel

 Design-ul ultrabook de la Intel

Design-ul de referinta a Ultrabook de la Intel prezentat furnizorilor de piese

   Intel a lansat specificatiile de baza pentru noile sisteme Ultrabook in incercarea de a calma furnizorii de piese care se temeau ca sistemele vor fi prea scumpe pentru clasa lor de dispozitive.
   Specificatiile de baza pentru cele doua dispozitive:
-Un sistem cu grosimea de 18mm si cu un ecran intre 11 si 13 inch cu „regula de materiale” prezentata de Intel furnizorilor(prezentata si de noi in articoul anterior despre Ultrabook) cu un pret intre 475$ si 650$;
-Un sistem cu grosimea de 21mm si cu un ecran intre 14 si 17 inch cu „regula de materiale” cu un pret intre 493$ si 710$.
Nivelul pretului este unul interesant insemanad ca acestea vor fi cele mai ieftine Ultrabook care se vor vinde cu mai putin de 1000$ depasind MacBook Air.
Ultrabook este combinatia intre tablete si notebook-uri- cu ceva din marimea si greutatea unei tablete, dar cu performantele unui notebook.

   Potrivit ultimelor zvonuri,aceste sisteme vor folosi componente module-based opusa optiunii de a pune componente legate direct de placa de baza(pentru a creste flexibilitatea si pentru a reduce costul) si vor folsi carcase de aluminiu sau fibra de sticla.
   Seamana acest design un pic cu MacBook Air de la Apple?Pentru mine exista cateva asemanari si prototipul UX21 de la Asus seamana foarte mult cu MacBook Air.
O singura intrebare mai ramane de pus-este oare o piata pentru Ultrabooks? Vanzarile de notebooks au avut o scadere considerabila in anul ce a trecut si chiar si acum,cei de la Apple luandu-le locul prin vazarea a milioane de IPads…

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.