Sony a inceput sa vanda laptopurile VAIO SE 15.5 inch

 Sony a inceput sa vanda laptopurile VAIO SE 15.5 inch

Anuntat in August, laptopul VAIO S 15.5-inch, alias SE VAIO, a fost dat vazarii prin intermediul magazinului Sony la un pret incepand de la 999.99 dolari. Cei care au comandat acum pot obtine PC-ul mobil pana la 17 octombrie.

VAIO SE foloseste o carcasa de magneziu si aluminiu si dispune de un display Full HD(1920 x 1080) cu LED-backlit, o tastatura numerica cu 10-taste, un Core i5-2430M sau i7-2640M, pâna la doua HDD-uri(1TB spatiu de depozitare) sau doua SSD-uri(512GB), o placa grafica Radeon HD 6470M sau 6630M HD si un DVD writer sau Blu-ray player.

Dispozitivul Sony ofera, de asemenea, o camera web HD, WiFi, Bluetooth, suporta tehnologia Intel Wireless Display 2.1 si include o baterie de 4400 mAh.
In cateva stiri, laptop-urile din seria VAIO SA si SB, au mai primit cateva optiuni de procesoare Core i3/i5/i7.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.