Vrei un Xbox? Cumpara un PC cu Windows 7 si Microsoft iti da unul gratis

 Vrei un Xbox? Cumpara un PC cu Windows 7 si Microsoft iti da unul gratis

Ar putea un Xbox 360 sa te faca sa incepi un nou drum? Aceasta este usoara ipoteza pe care cei de Microsoft au dat-o intr-o stire si care sunt disponibili sa dea gratis versiuni ale consolei cu noile achizitii de PC.

Din 22 Mai pana in 3 Septembrie, Microsoft va oferi celor care cumpara un PC de minim 699 dolari + Windows 7 vor primi gratuit un Xbox 360 cu o memorie de 4GB. Evaluat la 199 de dolari, consola va merge doar la elevii cu o adresa valida de e-mail „.edu” sau carte de identitate student.

Aceasta miscare este una interesanta pentru Microsoft, care a fost lovit cu siguranta de stirea ca vânzarile de PC-uri au fost in scadere.Cu aceasta oferta Microsoft este în masura sa incurajeze din ce în ce mai mult vanzarile de Xbox 360 în alte locuri. Este un câstig la câstig.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.