Biografie Wei Shen Character

HED
14 februarie 2013

Sleeping Dogs este un joc de actiune, open-world third person, dezvoltat de United Front Games si publicat de catre Square Enix London Studios. In acest articol vom vorbi despre personajul principal al acestu joc, si anume Wei Shen de origine chinez-american, un sofer foarte bun, un lunetist cu precizie si un adevarat practicant al artelor martiale. Fiind ofiter de politie, acesta este insarcinat cu o misiune sub acoperire, si anume sa se infiltreze in Triade (Sun On Yee).

Shen a fost nascut si crescut in Hong Kong de catre mama sa, Margaret Shen si tatal sau, care in cele din urma i-a abandonat. La varsta de 10 ani, Shen se muta impreuna cu mama si sora sa (Mimi), in San Francisco, in incercarea de a o ajuta pe Mimi, sa depaseasca dependenta de droguri.

Wei-Shen-Character

Acesta a absolvit scoala PS 121 dupa care s-a inscris la Universitatea de Stat din San Francisco, in septembrie 2002, iar pe data de 1 iunie 2006 acesta devenise un absolvent de top al academiei de politie SFPD. Desi in San Francisco nu a avut antecedente penale, Wei s-a prezentat negativ la testele de droguri. In ciuda unui cazier in care a fost mustrat de sase ori pentru comportament violent, datorita inteligentei sale, abilitatii fizice si o aptitudine speciala de a comunica cu politia, a fost recomandat pentru jobul de, detectiv pentru SFPD.

Wei_Shen_Character1

In cele din urma, sora lui Shen a murit din cauza dependentei de droguri iar ca urmare, mama sa, Margaret Shen s-a sinucis. In timpul misiunii sale sub acoperire pentru SFPD, Shen l-a impuscat mortal pe Charles ‘Two Hat’ Chin, iar mai tarziu l-a torturat si executat pe Ming Ming Trin in iunie 2012, deoarece i-a vandut surorii sale doza fatala de heroina.

Evenimente Sleeping Dogs

Daca este sa luam la rand evenimentele din Sleeping Dogs, prima actiune a lui Wei Shen a fost o afacere cu droguri alaturi de Naz (Sakinder Sajan Naz), un britanic indian, asociat al triadelor si un informator HKPD.

In timpul tranzactiei de droguri, Shen a fost prins si arestat de politie, fapt care l-a facut sa se intalneasca cu un vechi prieten, pe nume Jackie Ma, care a promis ca il va introduce in banda The Water Street Gang al carui lider era Winston Chu. Acest lucru i-a permis lui Shen o infiltrare in Sun On Yee triad. Sub ordinele inspectorului Pendrew, Shen a fost trimis sub acoperire in banda Sun On Yee Triad pentru a-i duce in jos pe liderul acestora “Dragon Head” si pe locotenentii sai Red Pole (membrii care urmau cu strictete regulile calnului si viitori “Dragon Head”).
Shen si-a inceput “misiunea” prin a bate huligani ai gangului Sun On Yee, iar in scurt timp acesta a fost arestat din nou si interogat de catre inspectorul Jane Teng, insa a intervenit Pendrew care a dezvaluit ca Shen lucra sub acoperire si a fost eliberat imediat.

Shen a continuat sa lucreze pentru Winston, dar in acest timp o sprijinea si pe Jane Teng, cu diferite misiuni cum ar fi, eliminarea traficantilor de droguri, organizatorii de curse ilegale si diferite cazuri. Cum rivalitatea dintr Winston si Dogeyes a ajuns la limita, Shen si mai multi membrii ai gruparii criminale au atacat si incendiat unul dintre depozitele Dogeyes si l-au rapit pe Siu Wah, un informator al triadelor, proprietar al unei fabrici de droguri conduse de Dogeyes Lin si Jade Gang.

Dupa ce a castigat in cele din urma increderea si respectul lui Winston, Shen a fost desemnat membru al familiei si a fost invitat la nunta lui cu Peggy Li. In timpul nuntii Winstion si Peggy (mireasa) au fost ucisi, Shen l-a salvat pe unchiul Po si a preluat pozitia lui Winstion, si anume cea de “Red Pole”, apoi a inceput razbunarea impotriva celor din Dogeyes.


Pe parcurs, Shen a fost abordat de catre Broken Nose Jiang, care detinea rangul de Red Pole in triade, sugerandu-i acestua sa se ajute reciproc pentru a-l elimina pe Big Smile Lee (se ocupa cu droguri, prostitutie si pornografie). In timp ce Uncle Po se recupera la spital, Shen a inceput sa lucreze cu Sonny Wo (partener de afaceri cu Big Smile Lee) in scopul de a obtine mai multe informatii despre Big Smile Lee pentru a-l impiedica pe acesta sa devina presedinte, Sonny Wo. In acest timp Uncle Po a murit in terapie intensiva iar Jackie a fost prins si arestat in timpul unui jaf.

Dupa ce a furat discul portabil de date a lui Ricky Wong (mana dreapta a lui Sonny Wo, facea legatura intre Sonny si Big Smile Lee), Shen s-a intalnit cu Pendrew pentru a-i dezvalui dovezile care il incriminau pe Sonny, iar in schimbul acestor dovezi, ii cere lui Pendrew sa il lase pe JAckie in libertate, dar acesta ii cere lui Shen sa inceteze activitatea sub acoperire si il avetizeaza sa stea departe de triade. Shen a participat la funerariile lui Uncle Po, impreuna cu partenerul sau Jackie, iar in scurt timp Big Smile Lee isi trimite oamenii sa il ucida pe Shen, in scopul de a elmina concurenta la presendentie. Shen reuseste sa se apere de oamenii lui Big Smile, iar in cele din urma il salveaza pe Jackie din mana celor din 18K (organizatie criminala, rivali ai celor din Sun On Yee).Mult mai tarziu, in pragul alegerilor, Shen i-a gasit cadavrul prietenului sau Jackie, care era torturat si mutilat, iar la fata locului a fost prins intr-o ambuscada si a fost dus la Mr. Tong (o legenda Sun On Yee, interogator si asasin cunoscut foarte bine dupa competentele sale de tortura), unde a fost torturat brutal. In cele din urma Shen reuseste sa scape si sa il ucida pe Tong, iar peste putin timp il ucide si pe Big Smile Lee.

Shen a fost plasat in arest preventiv sub protectia lui Raymond si a aflat ca Pendrw a fost promovat in urma arestarii lui Sonny. In ciuda coruptiei lui, Pendrew era acum de “neatins”, dar cateva zile mai tarziu Shen primeste un plic de la Jiang, in care era un disc portabil ce stoca informatii video care il surpinsese pe, Pendrew in timp ce l-a ucis pe “Uncle Po” in timp ce acesta zacea pe patul de spital. Pendrew a fost arestat, iar Shen i-a spus ca toti detinutii din triade au fost informati despre uciderea lui Po, asa cu nu va mai trai foarte mult timp.

Shen o intalneste pe Jane Teng, multumindu-i pentru ajutorul ei in acest caz care a fost rezolvat cu succes. Jiang a ordonat organizatiei Sun On Yee sa il lase in pace pe Shen, deoarece a fost un om loial si onest. Acum Wei Shen a revenit din nou la viata sa normala, continuandu-si activitatea ca politist in Hong Kong.

Wei Shen Character

Fiind crescut in China si America, Shen este familiarizat si cunoaste foarte bine ambele culturi, prin urmare este capabil sa interactioneze si sa se infiltreze foarte usor in bandele de mafioti. Pentru ca Shen s-a mutat in Statele Unite de cand era adolescent si nu a avut niciodata un tata sau un model masculin pe care sa il urmeze, este mult mai capabil sa se adapteze si sa influenteze foarte bine , ceea ce l-a ajutat sa se infiltreze in diferite organizatii criminale.

Cu toate acestea, datorita stresului de lucru sub acoperire, Shen a stiut tot timpul cum sa fie loial fata de politie si superiorii sai. In plus, acesta a fost motivat in a deveni ofiter sub acoperire, deoarece dorea sa se razbune impotriva Triadelor pentru moartea surorii sale Mimi.

Shen este un om foarte inteligent, constient, si in general un individ echilibrat. In timpul misiunii sub acoperire, acesta are un curaj puternic impotriva perioadei lungi de stres si epuizare continua pe care o duce. De asemenea, acesta are o viziune clara asupra riscurilor la care se expune in activitatea de lunga durata sub acoperire, are un moral puternic si un sentiment de loialitate, nu numai pentru politie dar si pentru prieteni si familie.

Citeste si Sleeping Dogs PC Review !

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>