Biostar a lansat placa de baza TA990FXE AM3+

 Biostar a lansat placa de baza TA990FXE AM3+

Pregatindu-se pentru lansarea procesoarelor Bulldozer, Biostar a dezvoltat si lansat TA990FXE, o placa de baza ATX bazata în jurul combinatiei de cipuri AMD 990FX/SB950.

Directionandu-se spre gameri si overclockeri, placa Biostar suporta procesoare peste 140W AM3+ si are patru sloturi de memorie DDR3-2000, cinci porturi SATA 6.0 Gbps, trei sloturi PCI-Express x16 (capabilitatile CrossFireX sunt incluse), un conector eSATA, Gigabit Ethernet, si patru porturi USB 3.0-doua pe placa din spate, doua prin intermediul unui antet.

TA990FXE are, de asemenea, un canal audio 7.1, un port FireWire, un debug cu LED-uri si include tehnologii exclusiva Biostar ca: G.P.U.(Green Power Utility) pentru consumul de energie optima la incarcarea sistemului, Rapid Switch pentru restart rapid, BIOS Flasher si BIOS Relife pentru actualizarea sau recuperarea BIOS-ului de pe o unitate USB, si BIO-Remote 2 pentru controlul la distanta al componentelor sistemului home media de la dispozitivele mobile Android si Apple. Disponibilitate placii si pretul nu au fost anuntate.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.