Biostar a lansat placa de baza TA990FXE AM3+

 Biostar a lansat placa de baza TA990FXE AM3+

Pregatindu-se pentru lansarea procesoarelor Bulldozer, Biostar a dezvoltat si lansat TA990FXE, o placa de baza ATX bazata în jurul combinatiei de cipuri AMD 990FX/SB950.

Directionandu-se spre gameri si overclockeri, placa Biostar suporta procesoare peste 140W AM3+ si are patru sloturi de memorie DDR3-2000, cinci porturi SATA 6.0 Gbps, trei sloturi PCI-Express x16 (capabilitatile CrossFireX sunt incluse), un conector eSATA, Gigabit Ethernet, si patru porturi USB 3.0-doua pe placa din spate, doua prin intermediul unui antet.

TA990FXE are, de asemenea, un canal audio 7.1, un port FireWire, un debug cu LED-uri si include tehnologii exclusiva Biostar ca: G.P.U.(Green Power Utility) pentru consumul de energie optima la incarcarea sistemului, Rapid Switch pentru restart rapid, BIOS Flasher si BIOS Relife pentru actualizarea sau recuperarea BIOS-ului de pe o unitate USB, si BIO-Remote 2 pentru controlul la distanta al componentelor sistemului home media de la dispozitivele mobile Android si Apple. Disponibilitate placii si pretul nu au fost anuntate.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.