Creeaza o galerie web

 Creeaza o galerie web

   Cum creem o galerie web cu Adobe Bridge ?!

   In acest articol vom vedea cum putem creea o galerie web fra cunoaste limbajele HTML , CSS , javascript sau PHP . Pentru a publica galeria pe internet avem nevoie de un domeniu web si un webhost.

 Acum sa vedem cum creem galeria web: Pentru inceput deschidem Adobe Bridge CS 5 , mergem la OUTPUT apoi dam click pe WEB GALLERY:

 Acum alegem un Template dupa preferinta noastra (*fiecare template are anumite stiluri ) , dupa care dam click pe Refresh Preview pentru a vedea cum va arata galeria noastra. Pentru a selecta imaginile dorite sa le includem in galerie mergeti la ESSENTIALS.

 Acum este timpul sa editam informatiile galeriei! Mergem la SITE INFO si modificam numele galeriei , datele de contact si descrierea acesteia:

 Dupa ce am terminat etichetarea galeriei mergem la APPEARANCE si modificam dupa bunul plac marimea slideshow-lui , marimea imaginii , calitatea etc. :

 Momentul salvarii! Acum este momentul in care trebuie sa alegeti unde doriti sa fie salvata galeria dvs. dand click pe butonu BROWSE dupa ce ati ales destinatia va ramane sa dati click pe butonul SAVE.

 Galeria dvs. este gata! ramane doar sa fie urcata pe serverul host al website-ului .

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.