Ecran mare pentru senzatii puternice in 3D

 Ecran mare pentru senzatii puternice in 3D

A fost lansat un nou produs AOC ce ofera tehnologie 3D FPR, diagonala ecranului de 68,6 cm/27″ şi un design extrem de subţire: modelul d2757Ph este alegerea ideală pentru cei care doresc un monitor atractiv, perfect pentru jocuri şi filme 3D. Conţinuturile 2D pot fi convertite cu uşurinţă în imagini 3D. Calitatea incredibilă a imaginii este completată de un panou 3D de calitate superioară şi un raport de contrast static de 1000:1.

AOC monitor

Calitate excelentă a imaginii cu tehnologia 3D FPR

Inovatoarea tehnologie 3D FPR (Film-type Patterned Retarder) asigură redarea fără fluctuaţii a imaginilor video şi afişarea unor imagini strălucitoare, oferind o nouă generaţie de tehnologie 3D. Spre deosebire de tehnologia cu obturator, nu este nevoie de ochelari cu obturator pentru generarea efectului 3D, acesta fiind obţinut doar prin intermediul tehnologiei integrate în monitor. Prin urmare, tehnologia 3D FPR necesită doar ochelari polarizaţi fără baterii, care sunt foarte uşori şi comozi. În plus, ochelarii polarizaţi costă mult mai puţin decât ochelarii cu obturator care necesită baterii. Ochelarii 3D şi clamele pentru prinderea peste ochelarii de vedere sunt incluse în ambalajul monitorului d2757Ph.

Panou IPS de calitate superioarăIPS („in-plane switching” – comutare în plan) este o tehnologie LCD avansată, care permite unghiuri foarte mari de vizibilitate, contrast puternic şi stabilitate incredibilă a culorilor. Modelul d2757Ph redă imagini clare, fără variaţii cromatice, cu unghiuri de vizibilitate de până la 178° (orizontal /vertical), oferind posibilitatea vizionării imaginilor de o calitate extraordinară din diferite unghiuri şi de către mai mulţi utilizatori, pe un ecran mare de 68,6 cm (27”). Dispunând de un contrast static de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1), un timp de răspuns extrem de scurt de numai 5 ms şi o intensitate luminoasă de 250 cd/m2, modelul cu LED-uri oferă o performanţă extraordinară nu doar pentru utilizatorii de aplicaţii grafice în scopuri profesionale, ci şi pentru utilizatorii pretenţioşi în scopuri personale. Şi toate acestea la un preţ foarte competitiv.

Conversie de la 2D la 3D

Programul software integrat poate fi activat prin intermediul unei taste rapide de pe cadru şi converteşte diferite imagini 2D în imagini 3D. Fotografiile vechi, filmele de amatori sau filmele clasice pot fi vizionate într-o perspectivă complet nouă.

Design rafinat

Având un design elegant cu cadru negru subţire de 5,8 mm şi o bandă frontală din metal mat, monitorul d2757Ph este un adevărat punct de atracţie. Datorită cadrului extrem de subţire, se pot amplasa cu uşurinţă două sau chiar trei monitoare unul lângă celălalt, cu tranziţii aproape perfecte. În plus, modelul d2757Ph este echipat cu un suport detaşabil, care permite transformarea imediată a ecranului într-un monitor pentru prezentări de mari dimensiuni sau într-o ramă uriaşă pentru afişarea fotografiilor digitale. De asemenea, poate fi utilizat ca monitor secundar pentru notebook.

AOC monitor

Respectarea mediului

La fel ca toate celelalte monitoare AOC dotate cu iluminare de fundal cu LED-uri, şi modelul d2757Ph este produs complet fără mercur. Modelul îndeplineşte cerinţele stricte ale standardelor TCO 5.0, EPA 5.0 şi EPEAT Silver, care definesc nivelul de consum de energie, utilizarea substanţelor periculoase şi capacitatea de reciclare.

Perioada de garanţie este de 3 ani şi include service cu ridicare şi returnare de la/la locaţia utilizatorului.

Modelul d2757Ph a fost lansat pe piaţă în noiembrie 2012. Preţul recomandat este de 1506 RON.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Cat de tareeee , vreau si eu 😛

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.