Lynda.com ofera un curs gratuit pentru Windows 8

 Lynda.com ofera un curs gratuit pentru Windows 8

Utilizatorii care au trecut la Windows 8, pot obtine acum o mana de ajutor printr-un curs special oferit de Lynda.com. Cursul Windows 8 Essential Training, tine aproximativ 4 ore si este disponibil GRATUIT pana vineri 16 noiembrie.

Cursul online acopera o varietate de subiecte, inclusiv cum sa faceti upgrade la Windows 8, cum sa organizam fisierele si folderele, modul de imprimare, cum sa utilizam aplicatia Mail, cum realizam o copie de rezerva a fisierelor precum si modul de utilizare al Internet Explorer 10.

Va puteti inscrie la curs pe pagina de Facebook a celor de la Lynda.com printr-un simplu click pe butonul “watch course now”. Fiecare lectie ofera un tutorial video care explica cate o caracteristica specifica noului sistem de operare.

 Windows 8 Lynda tutorials

Lynda.com este un site foarte bun, ce ofera aproximativ 1.500 de cursuri on-line din diferite domenii. Abonamentul lunar ajunge undeva la 25$/luna iar pentru abonament premium trebuie sa platiti 35$.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.