Afiseaza My Computer pe desktop in Windows 8

 Afiseaza My Computer pe desktop in Windows 8

Cel mai recent sistem de operare de la Microsoft, Windows 8, are un nou desktop Metro UI, fiind inclusa si versiunea mai veche de desktop, de asemenea, dar pictograma My Computer lipseşte de pe el. In sistemele de operare anterioare, cum ar fi Windows 7 sau Windows Vista va puteti duce in meniul Start şi sa selectati optiunea „Show on desktop” pentru a afisa pictograma My Computer pe desktop. Dar, in Windows 8 aceasta lipseste din meniul Start in mod implicit, astfel incat nu mai puteti selecta opţiunea „Show on desktop”. Exista un mod simplu de a afisa pictograma My Computer pe desktop in Windows 8.    

Acest lucru va va ajuta atunci cand trebuie sa accesati unitatile hard disk-ului, computer management, device manager şi proprietatile din Windows 8.

Cum adaugam pictograma MyComputer pe desktop in windows 8

1. Faceti click dreapta pe desktop -> Personalize :

windows 8

2. In fereastra Personalization faceti click pe Change desktop icons -> bifati computer apoi OK:

windows 8

3. Rezultat:

windows 8

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

0 Comment

  • afiseaza my coputer pe desktop

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.