Repara MSI Installer cu ajutorul Windows 7

 Repara MSI Installer cu ajutorul Windows 7

MSI Installer este responsabil pentru instalarea celor mai multe programe în Windows 7. Dacă primiţi mesajul „Windows installer has stopped working” atunci când instalaţi un program, înseamnă că există o problemă cu MSI Installer. Prin urmare, ar trebui să reparaţi MSI Installer, dacă mai vreţi să instalaţi alte programe. Windows 7 vă permite să-l reparţi prin rularea manuală a unei singure comenzi în consol Command Prompt.

1.Deschideţi Command Prompt ca administrator. Pentru a face acest lucru, faceţi clic pe logo-ul Windows de pe bara de activităţi şi apoi faceţi clic pe „All programs”. Apoi, faceţi clic pe „Accessories” şi apoi clic-dreapta pe programul „Command Prompt”. Faceţi clic pe „Run as Administrator” în josul meniului, apoi faceţi clic pe „Yes” când apare caseta „User Account Control”.

2.Scrieţi „reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions/va/f” (fără ghilimele) în fereastra Command Prompt şi apăsaţi tasta „Enter” pentru a repara MSI Installer.


3.Faceţi clic pe butonul „Close”, după repararea MSI Installer, pentru a închide fereastra Command Prompt.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.