AOC prezinta doua noi modele de monitoare

 AOC prezinta doua noi modele de monitoare

AOC lansează două modele 60ID din gama sa profesională, modele ce impresionează prin funcţiile ergonomice care permit amenajarea unui spaţiu de lucru mai comod şi mai sănătos. Modelul e2460Phu este potrivit atât pentru aplicaţiile standard de lucru, cât şi pentru divertisment; la fel este şi modelul m2460Phu, care este echipat cu un ecran AMVA. Datorită celei mai noi tehnologii LED de economisire a energiei şi unor performanţe excelente, aceste ecrane de 61 cm (24″) nu numai că îndeplinesc cerinţele şi standardele profesionale, ci sunt perfecte şi pentru utilizatorii din microîntreprinderi sau birouri individuale care au nevoie de cea mai bună tehnologie.

monitor AOC

Confort ergonomic la locul de muncă

Aceste ecrane elegante oferă o gamă largă de funcţii ergonomice care asigură reducerea stării de oboseală la locul de muncă. Funcţia de pivotare permite rotirea monitorului la 90°, din poziţie orizontală în poziţie verticală, în numai câteva secunde; acest aspect este foarte util atunci când se prelucrează fotografii de tip portret sau când se lucrează cu documente de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul poate fi rotit în plan orizontal până la 360°, lucru care permite orientarea cu uşurinţă spre alte persoane. Reglarea pe înălţime de până la 130 mm îi permite utilizatorului să aleagă înălţimea dorită şi să adopte, astfel, o poziţie de lucru corectă şi să reducă starea de oboseală. Aceste modele dispun şi de o funcţie de înclinare în intervalul -5° ~ +15°.

Performanţe de vârf într-o prezentare elegantă

Aceste ecrane de 61 cm (24″) au un aspect clasic negru mat care elimină reflexiile deranjante, oferă o luminozitate de 250 cd/m2, precum şi un contrast static de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1).

m2460Phu: AMVA pentru imagini de cea mai bună calitate

Monitorul m2460Phu dispune de un ecran Advanced-MVA de ultimă generaţie, care oferă unghiuri de vizionare extrem de largi. Reproducerea fidelă a culorilor şi a adâncimii acestora, împreună cu un timp de răspuns de numai 8 ms, asigură o imagine clară şi strălucitoare.

e2460Phu: Timp de răspuns extrem de scurt

Datorită rezoluţiei Full HD şi timpului de răspuns extrem de scurt de numai 2 ms, modelul e2460Phu afişează imagini strălucitoare şi clare la calitate maximă, chiar şi în cazul imaginilor cu dinamică rapidă.

monitor AOC

Opţiuni de conectare inteligente care asigură o experienţă multimedia perfectă

Ambele monitoare sunt compatibile cu HDCP şi sunt echipate cu porturi USB (1 sus/4 jos), permiţând conectarea cu uşurinţă a dispozitivelor de stocare flash, a camerelor foto sau video digitale şi a altor dispozitive simultan. Pentru şi mai multă comoditate, unul dintre porturile USB funcţionează ca sursă de alimentare electrică de capacitate superioară: această funcţie vă permite să reîncărcaţi mai rapid bateriile descărcate pentru smartphone şi alte dispozitive. Porturile digitale HDMI şi DVI-D, împreună cu intrarea analogică VGA, transformă aceste modele în veritabile centre multimedia.

Economisire de energie şi impact ecologic redusDatorită sistemului de retroiluminare cu LED-uri, în regim de exploatare normală, ambele monitoare sunt extrem de economice în privinţa consumului de energie electrică. În plus, utilzarea LED-urilor permite ca rama ecranului să fie foarte subţire. În modul stand-by, consumul de energie scade la mai puţin de o jumătate de watt. Aceste modele respectă cerinţele multor certificate ecologice stricte, precum EPEAT Gold, ENERGY STAR şi TCO 5.0.

Modelele 60ID sunt echipate şi cu alte funcţii de ecenomisire a energiei. Aplicaţia i-Care, spre exemplu, măsoară lumina din mediul ambiant şi ajustează automat intensitatea retroiluminării cu LED-uri. Acest aspect asigură o vizionare mai plăcută şi, în acelaşi timp, contribuie la economisirea energiei.

Ambele modele sunt deja disponibile la preţul recomandat de 1219 RON (m2640Phu) şi, respectiv, 1129 RON. Perioada de garanţie este de 3 ani, incluzând un serviciu de ridicare şi returnare de la/la locaţia utilizatorului.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.