De la smartphone la un ecran de dimensiuni mari

 De la smartphone la un ecran de dimensiuni mari

Dorsten, compania specializată în monitoare AOC prezintă din nou un produs foarte inovator. Monitorul myPlay oferă funcţionalitate MHL™, având drept ţintă milioane de utilizatori Android. Cu conexiunea MHL (Mobile High-Definition Link – Legătură mobilă cu definiţie înaltă), clipurile video şi jocurile de pe dispozitive mobile bazate pe Android se vor transfera pe un ecran de dimensiuni mari în câteva momente. Monitorul myPlay – număr de model i2757Fm – afişează conţinutul de pe smartphone-uri şi tablete pe ecranul său IPS mare de calitate superioară de 68,6 cm (27″) la rezoluţie FullHD (înaltă definiţie completă). De asemenea, bateriile gadgeturilor Android se reîncarcă atunci când sunt conectate la elegantul monitor LED.

AOC Monitor

Distracţie Android supradimensionată şi divertisment captivant la domiciliu
Funcţia MHL permite o conexiune directă între un smartphone sau o tabletă compatibile MHL şi monitorul myPlay. Aceasta transferă semnale audio digitale şi conţinut video cu rezoluţie înaltă (1080p) printr-un cablu micro-USB/HDMI. Acasă, familiile şi prietenii pot mări orice conţinut afişat pe dispozitivul mobil, cum ar fi site-uri Web, clipuri Youtube sau alte clipuri video, colecţii foto şi chiar documente pe întregul ecran de 27” al monitorului myPlay. Când utilizaţi gadgetul Android drept consolă, jocurile dezvoltă un factor de divertisment complet nou: deoarece dispozitivul mobil se încarcă atunci când este conectat la monitorul myPlay, nu există nicio limitare în privinţa duratei de funcţionare a bateriei. Pe ecranul de 27″ (68,6 cm), utilizatorii pasionaţi se vor bucura mai mult de jocurile Android preferate. Pentru un confort sporit, conceptul uşurinţei în folosire permite consumatorilor să îşi controleze dispozitivele mobile cu conectivitate MHL utilizând telecomanda DTV existentă.

Valoare practică şi la birou

Produse evoMAG.ro

Monitorul myPlay funcţionează excelent şi în medii de afaceri. Pentru săli de conferinţe mici sau prezentări rapide direct de la birou, acesta reprezintă soluţia perfectă. Prezentaţi cele mai recente fotografii sau clipuri video ale şantierelor de construcţii sau ale altor locaţii prin atingerea unui buton – pe un ecran cu o diagonală de aproape 70 cm. Orice clip video sau fotografie înregistrată cu un telefon mobil, de exemplu, poate fi vizualizată direct pe monitorul i2757Fm la o calitate Full HD extrem de clară – fără a utiliza un computer. Deoarece monitorul myPlay oglindeşte efectiv întregul conţinut afişat pe dispozitivul Android, acesta va afişa şi calendare, fişiere PDF, prezentări PowerPoint sau alte documente de birou. Deoarece conţinutul cerut poate fi salvat pe PC-ul tabletă sau smartphone, nu mai este necesar să îl stocaţi pe o platformă de reţea înainte de a-l prezenta. Posibilitatea de a avea datele necesare în buzunar, pregătite pentru afişare în orice moment, asigură un nou nivel de eficienţă şi viteză superioară prezentărilor. Din nou, nu există limitare de timp datorită funcţiei de încărcare MHL.

Învăţare inteligentă
Chiar şi în sectorul de învăţământ, monitorul i2757Fm poate fi de mare folos. Deoarece profesorii îşi pot aduce prezentările, materialele ajutătoare sau tutorialele video prin salvarea acestora în dispozitivele Android, monitorul myPlay le permite să le afişeze în clasă. În cazul în care conţinutul este stocat online, totul este mult mai simplu. Nu mai este nevoie de unităţi de memorie care sunt uşor de pierdut sau de conectarea echipamentelor hardware de stocare externe.

Tehnologie IPS pentru imagini impresionante
Monitorul myPlay utilizează un panou IPS sofisticat pentru a afişa conţinut video de la smartphone sau alte surse de semnal la o calitate extraordinară. Tehnologia IPS (comutare în plan paralel) semnifică unghiuri de vizualizare foarte largi (până la 178° pe vert./oriz.) şi fidelitate excepţională a culorilor. Datorită iluminării avansate de fundal cu LED-uri, monitorul FullHD (1920 x 1080 pixeli) beneficiază de o luminozitate de 250 cd/m2. Combinat cu un contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1) şi un timp de răspuns de numai 5 ms, monitorul i2757Fm oferă culori strălucitoare şi imagini clare fără estompare – chiar şi în secvenţele cele mai pline de acţiune.

Design elegant, caracteristici exemplare
Desigur, monitorul myPlay se conectează şi la surse de semnal convenţionale, cum ar fi computere sau console de jocuri. Monitorul i2757Fm oferă un port D-sub analogic, precum şi două porturi HDMI pentru transmiterea semnalelor audio digitale şi video cu rezoluţie înaltă fără nicio pierdere în ceea ce priveşte calitatea. În plus, modelul este echipat cu software util, cum ar fi Screen+, care permite împărţirea ecranului în maximum patru panouri, sau i-Menu, care permite efectuarea ajustărilor de meniu cu mouse-ul. Boxele integrate, precum şi un port USB pentru conectarea stickurilor flash, hard diskurilor, camerelor digitale şi a multor altor dispozitive la computer prin monitor asigură o şi mai mare uşurinţă în folosire. Datorită designului subţire cu un finisaj negru şi argintiu, monitorul myPlay are un aspect cu adevărat atractiv pe orice birou.

Performanţe puternice, impact redus asupra mediului
În ciuda unor performanţe remarcabile, sursele de iluminare cu LED-uri sunt deosebit de economice. Datorită consumului redus de energie şi proceselor de producţie care nu utilizează mercur, monitorul i2757Fm respectă certificate stricte, cum ar fi TCO 5.0 şi EPEAT Silver, în timp ce modurile de operare inteligente asigură economisiri suplimentare ale energiei. Programul eSaver reglează intensitatea iluminării de fundal la lumina ambiantă, ceea ce nu numai că extinde semnificativ durata de funcţionare a iluminării de fundal cu LED-uri, ci şi îmbunătăţeşte confortul vizual.

Cu un service cu schimbarea unităţii timp de trei ani, AOC include un nivel de service de vârf. Monitorul myPlay este disponibil la un preţ recomandat de vânzare cu amănuntul de 1414 RON .

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.