Profesional şi complet ergonomic: monitorul AMVA

 Profesional şi complet ergonomic: monitorul AMVA

Dorsten, compania specializată în monitoare AOC lansează un nou monitor XXL cu funcţii ergonomice din gama sa profesională. Panoul AMVA care oferă o calitate excepţională a imaginii constă într-un ecran de 68,6 cm (27”), iluminare de fundal cu LED-uri, precum şi multe alte caracteristici datorită cărora acest remarcabil monitor LCD devine un articol indispensabil, în special pentru utilizatorii exigenţi. Cu modelul m2752Pqu, AOC prezintă un produs premium în domeniul monitoarelor profesionale.

monitoare AOC

Tehnologia afişajului AMVA pentru cerinţe profesionale

Modelul m2752Pqu este dotat cu un panou AMVA, o tehnologie de afişare care excelează prin contrast puternic, o stabilitate extraordinară a culorilor şi unghiuri de vizibilitate de până la 178° (vertical şi orizontal). Acest tip de panou este adecvat în special pentru aplicaţii cu grafică complexă, oferind totodată posibilitatea de vizionare simultană de către mai multe persoane a unei imagini clare, fără variaţii cromatice. Chiar şi secvenţele dinamice din jocuri sau din materiale video sunt redate fără distorsiuni sau neclarităţi, astfel că monitorul este adecvat şi pentru aplicaţii multimedia.

Caracteristici ergonomice pentru confort sporit

Datorită funcţiilor de reglare a înălţimii de până la 110 mm, de înclinare şi de pivotare, modelul m2752Pqu oferă condiţiile ideale pentru găsirea poziţiei optime de lucru la birou. Funcţia de pivotare permite rotirea monitorului din poziţie orizontală în poziţie verticală în câteva secunde, simplificând citirea şi gestionarea documentelor mari, precum şi editarea imaginilor. Reglarea flexibilă a înălţimii facilitează găsirea unei poziţii confortabile a spatelui cu unghi optim de vizibilitate, în timp ce funcţia de pivotare este foarte benefică pentru prezentările spontane la birou.

Flexibilitate şi performanţă puternică

Datorită ecranului mare de 68,6 cm (27″), rezoluţiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli şi unui format al ecranului de 16:9, modelul m2752Pqu este perfect pentru diferite aplicaţii multimedia şi aplicaţii utilizate în scopuri profesionale. Contrastul standard de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1), luminozitatea de 300 cd/m² şi timpul scurt de răspuns asigură redarea extrem de clară şi luminoasă a imaginilor.

monitoare AOC

Numeroase opţiuni de conectare

Gata cu problemele de conectare: modelul m2752Pqu este dotat cu conectori VGA, DVI-D şi HDMI, precum şi cu un Display Port, prin urmare sunt incluse toate variantele obişnuite de semnal de intrare. Astfel, pot fi conectate simultan mai multe surse de semnal, o caracteristică avantajoasă pentru redare multimedia. Hubul USB integrat cu patru porturi permite conectarea unui număr mare de dispozitive USB, precum hard discuri, camere digitale sau suporturi de stocare ce pot fi conectate simultan. Pentru a reduce aglomeraţia de cabluri de pe birou, AOC a echipat modelul m2752Pqu cu difuzoare integrate.

Performanţă ridicată, consum redus de energie

În ciuda mărimii sale şi a performanţelor ridicate, modelul m2752Pqu consumă numai 50 de waţi în mod standard. Tehnologia modernă de iulminare der fundal cu LED-uri, o tehnologie mult mai economică decât cea a sursei de lumină convenţională CCFL, permite performanţe mari cu un consum mic de energie. Datorită acestei caracteristici, modelul îndeplineşte cerinţele diferitelor standarde internaţionale privind specificaţiile pentru reducerea consumului de energie, precum TCO 5.0 şi EPEAT Silver. La fel ca toate celelalte afişaje AOC dotate cu tehnologie de iluminare de fundal cu LED-uri, şi acest model este produs complet fără mercur.

Design clasic

Designul elegant şi rafinat al monitorului m2752Pqu înnobilează orice spaţiu de lucru: funcţionalitatea şi ergonomia monitorului sunt puse în evidenţă de un aspect elegant de culoare neagră.

monitoare AOC

Service de cea mai înaltă calitate

Modelul este livrat cu o garanţie de trei ani a liderului de piaţă AOC, incluzând un serviciu de ridicare şi returnare de la/la locaţia utilizatorului.

Modelul m2752Pqu este disponibil începând din luna octombrie la un preţ recomandat de 1414 RON.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Mi-ar trebui si mie un asemenea monitor , chiar m-ar ajuta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.