Folderul „Network Connections” din Windows este gol

 Folderul „Network Connections” din Windows este gol

Poate vi s-a intamplat vreodata sa observati ca pictograma care indica starea internetului va afiseaza un triunghi galben cu semnul exclamatiei, iar folderul Network Connections este gol, lipsind lista de adaptoare network.

In acest articol va vom arata cum sa rezolvati aceasta problema folosind Registry Editor. Urmati acesti pasi pentru a va rezolva problema:

1.Tastati regedit in caseta de cautare Start si apasati Enter. Se va deschide Registry Editor.
2.Acum explorati la urmatoarea locatie:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network

3.In panoul din dreapta, veti vedea o cheie binara numita „Config„. Selectati-o si apasati tasta Delete, astfel stergand cheia Config. Nu va faceti griji. Cand stergeti cheia si deschideti folderul Network Connections sau reporniti sistemul, Windows recreeaza in mod automat acea cheie. Prin stergerea cheii noi curatam cacheul configurarii.

4.Odata ce ati sters cheia, inchideti Registry Editor si deschideti folderul Network Connections din nou si acum ar trebui sa fie afisate toate adaptoarele de retea, fara nici o problema.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • am incercat si nu merge.

  • Sfatul acesta l-am găsit și pe câteva forumuri străine,dar poate e valabil la alții pt ca la mine nu numai ca nu a remediat situația situația dar cheia ștearsă nu s-a recreat…am dat și ping 127.0.0.1-t și mi-a apărut unable to contact IP general failure și toate fără să fac altceva decât să deschid laptopul…
    🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.