Cautarea in Windows cedeaza, nu porneste sau nu arata rezultatele

 Cautarea in Windows cedeaza, nu porneste sau nu arata rezultatele

   Windows Vista si 7 au functia de cautare instantanee, care va permite sa cautati fisiere-programe, rapid si usor in Windows Explorer sau in meniul Start.Trebuie doar sa tastati cuvantul dorit in caseta de cautare si Windows Search incepe sa arate rezultate imediat.
   Uneori, Windows Search nu functioneaza conform asteptarilor. El nu arata rezultatele corespunzatoare si, uneori, chiar nu arata nici un rezultat. Uneori, Windows Search se blocheaza sau nu reuseste sa porneasca. S-ar putea sa va apara chiar si mesaje de eroare. Cand Windows Search se blocheaza, nu poate porni sau nu arata rezultatele, un eveniment cu ID-ul 7042, 100, 1000, 1006, 3024 sau 7040 va fi adaugat in Windows Event log.
   Acest lucru ar putea fi din cauza setarilor incorecte de cautare sau deteriorate a indexului de cautare a bazei de date. Exista mai multe moduri de a repara manual setarile sau Control Panel.
   Acest lucru poate fi rezolvat de asemenea si cu un Fix it automat lansat de Microsoft, care va ajuta in aproape toate tipurile de probleme legate de Windows Search. In mod automat repara problemele Windows Search, cum ar fi coruptia bazei de date sau esecuri de pornire.

   Acest Fix automat rezolva urmatoarele aspecte:
         -Windows Search nu arata rezultate
         -Windows Search blocheaza
         -Windows Search nu porneste sau da mesaj de eroare
         -Alte probleme generale legate cu Windows Search
   Acest Fix reseteaza si repara automat baza de date si reporneste serviciul Windows Search. Acest lucru permite Windows-ului sa reindexeze toate fisierele si sa rezolve problema.
Puteti descarca Windows Search Fix folosind urmatorul link de download sau acesta.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.