Grand Theft Auto 5 a fost amânat până în martie

 Grand Theft Auto 5 a fost amânat până în martie

Rockstar Games a publicat oficial primele imagini din GTA 5 pentru PC precum şi cerinţele de sistem. Din păcate, pe lângă acestea, Rockstar dă şi o veste proastă celor care aşteaptă versiunea pentru PC, jocul a fost amânat şi va fi lansat pe 24 martie 2015.


Versiunea pentru PC va fi cu mult îmbunătăţită, va rula la 1080p – 60fps şi va suporta rezoluţia 4K. GTA Online pentru PC va suporta până la 30 de jucători şi va fi lansat alături de GTA 5. De asemenea, acesta va include şi GTA Online Heists.

Un alt lucru care va fi disponibil pentru versiunea de PC, este Rockstar Editor. Acesta oferă jucătorilor posibilitatea de a crea, edita şi publica clipuri cu gameplay direct pe Social Club şi YouTube.

gta-5-screenshoots-pc

gta-5-screenshoots-pc

gta-5-screenshoots-pc

gta-5-screenshoots-pc

cerinte-de-sistem-gta-5-pc

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.