HP Compaq 8200 Elite all-in-one

 HP Compaq 8200 Elite all-in-one

Ultimul lucru care a reusit sa uimeasca piata in ultima saptamana este HP may spinoff its Personal Systems Group, care este (sau cel putin incearca sa fie) un computer dedicat businessului. HP spune ca noul all-in-one poate conduce o intreaga afacere, singur. Acesta este 8200 Elite.

HP Compaq 8200 Elite arata ca un sistem all-in-one tipic, dar „poarta” a doua generatie de procesoare Intel Core cu suportul built-in vPro, care-i face pe administratorii sistemului sa arate ca niste staruri rock. Potrivit declaratiilor Intel, acest procesor ofera securitate maxima. De la actualizarea la distanta pana la dezactivarea sau chiar stergerea datelor de pe hard drive-ul de internet, atunci cand exista riscul de a putea fi furate.

hp-compaq-8200-elite-allinone

In orice caz, 8200 Elite aduna toate caracteristicile la care cineva se poate astepta sa le gaseasca intr-un all-in-one. Un monitor HD 23-inch WLED LCD (1920 x 1080), extrem de configurabil. Procesorul Intel i7-2600S de 2.80 GHz. Dispune de o memorie RAM de 8 GB si un hard disk solid state(SSD) de 160 GB, si o placa video integrata Intel HD Graphic 3000. De asemeana, pentru conferinte, o camera web integrata de 1.3 megapixeli. Ofera nici mai mult, nici mai putin de 6 porturi USB 2.0, jackuri separate pentru microfon si casti sau boxe, un 6-in-1 cititor de carduri, un mini slot PCIe x1 slot si un port Ethernet Wi-Fi ce foloseste tehnologia vPro. Cel din urma amintit este optional.

Modelul standard ruleaza pe Intel Pentium Dual-Core G850 si porneste de la pretul de 999$, fiind deja disponibil in Statele Unite.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.