RevoDrive Hybrid

 RevoDrive Hybrid

OCZ lanseaza RevoDrive Hybrid: 100GB SSD, 1TB hard drive, 449$

OCZ va lansa un concept destul de convingator în forma lui RevoDrive Hybrid, care inpacheteaza atat un hard disk traditional cat si un SSD de pe o placa PCI Express.

Pentru 499.99 dolari, RevoDrive combina un hard disk cu o memorie de 1 TB si un SSD de 100GB pentru performante superioare la boot cat si la încarcarea aplicatiilor; prin utilizarea PCI Express, OCZ promite latime de banda superioara fata de interfata SATA. Compania spune ca latimea de banda poate ajunge la 910Mbps, desi aceasta nu a fost concretizata prin faptul ca nu nse stie daca acea viteza este maximul de citire sau maximul vitezei de scriere. Compania sustine de asemenea ca „algoritmi avansati de caching” vor invata comportamentul de folosire al utilizatorului, în scopul de a maximiza performanta aplicatiilor.

Desi exista o lista de pe Amazon, data de lansare este cel putin peste o luna si nici alti retaileri online nu au listat RevoDrive Hybrid, în ciuda faptului ca OCZ a comunicat oficial data de lansare in presa. Dar entuziasti ar putea pune acest dispozitiv pe listele lor de cadouri ca o solutie de stocare one-stop.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.