Lansarea procesoarelor AMD Bulldozer a fost amanata cu o luna

 Lansarea procesoarelor AMD Bulldozer a fost amanata cu o luna

In acelasi timp in care AMD lanseaza procesorul Bulldozer pentru servere (Interlagos 16-core), AMD pare sa fi întârziat lansarea Bulldozer pentru desktop. Anterior, considerat lansat în urmatoarele doua saptamani, procesoarele Bulldozer desktop, cu nume de cod Zambezi, a fost amanat cu cel putin o luna, potrivit Fudzilla.

Desi nu a fost nicio aparitie oficiala a celor de la AMD in care sa comunice datele de lansare, exista speculatii ca întârzierile pot fi legate de parte de tweaking pentru a îmbunatati performanta. Exista, de asemenea, zvonuri care spun ca, compania nu este capabil sa produca suficient procesoare pentru a se potrivi cererii.

amd-fx-bulldozer-zambezi-processor-logo

In timp ce asteptati alte procesoare sunt gata sa se napusteasca asupra noastra, iar vestea buna este ca AMD isi extinde numarul de oferte la procesorul Zambezi care vor fi lansa. Acum vor fi patru tipuri diferite de procesoare FX eight-core, unul six-core, si o pereche de quad-core din care pot sa aleaga, oricand va fi lansat Bulldozer pentru desktop.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.