Intel pregateste lansarea procesoarelor Sandy Bridge-E pe data de 15 noiembrie?

 Intel pregateste lansarea procesoarelor Sandy Bridge-E pe data de 15 noiembrie?

In timp ce noile procesoare desktop AMD Bulldozer vor fi lansate cu o luna intarziere, Intel ar putea lansa noua platforma de procesoare Sandy Bridge-E. Potrivit DonanimHaber, Intel va lansa noile “procesoare extreme” pe 15 noiembrie, doar dupa câteva saptamâni dupa încercarea celor de la AMD sa impresioneze cu noul Bulldozer.

Intel estimeaza ca Sandy Bridge-E (care va cuprinde Core i7-3820, Core i7-3930K si Core i7-3960X) va capata îmbunatatiri de performanta cu pâna la 65 la suta peste procesoarele precedente Gulftown-based Extreme. Dar totul nu va putea merge bine cu lansarea, care potrivit zvonurilor care spun ca noile procesoare ar putea fi lansate initial fara promisul suport PCI Express 3.0.

Ca si predecesorii sai, procesorul de top Core i7-3960X va fi dat spre vanzare la pretul de 999$ pentru cei dependenti de performanta si deasemenea cu buzunare adanci, în timp ce Core i7-3930K va fi comercializat în jurul valorii de 583$. Ambele sunt procesoare six-core . Core i7-3820 va avea un pret in jur de 294$, iar procesoarele quad-core vor concura cu Bulldozer eight-core, care va avea un pret in jur de 300$. Toate cele trei prezinta controlere de memorie quad-channel si folosesc socket LGA2011.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.