Multiple placi de baza X79 expuse la IDF

 Multiple placi de baza X79 expuse la IDF

Platforma Sandy Bridge-E se apropie rapid si iata si dovada care poate fi vazuta la San Francisco IDF acolo unde cateva companii au prezentat cateva placi de baza care suporta viitoarele procesoare Intel.

Mai jos puteti vedea palci chiar de la Intel, de la MSI si Gigabyte, toate fiind bazate pe chipset-ul X79 Express si acestea fiind lansate in trimestru al patrulea. In functie de model vei primi un socket LGA2011 cu de la trei pana la cinci sloturi PCI-Express x16 (PCIe 3.0), patru sau opt sloturi de memorie DDR3 si pâna la 14 porturi SATA. Atât SLI cat si CrossFireX trebuie sa fie disponibile pe cele mai multe dintre placi pentru a se asigura ca nimeni nu ramane fara spatiu pentru multi-GPU.

Placa de baza G1.Assasin 2 de la Gigabyte dispune de asemenea de o placa audio integrata alimentata de la un cip Creative si un NIC Bigfoot, în timp ce USB 3.0 va fi disponibil cam pe toate placile (numarul de porturi USB SuperSpeed vor varia de la placa la placa). Mai multe detalii despre aceste placi de baza vor fi diponibile cu siguranta disponibile inainte ca Sandy Bridge-E sa fie lansat.

Intel DX79SI

MSI X79A-GD65 (8D)

MSI X79A-GD65

Gigabyte GA-X79-UD5

Gigabyte GA-X79-UD7

Gigabyte G1.Assasin 2

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.