MSI anunţă placa video GTX 780Ti GAMING 3G

 MSI anunţă placa video GTX 780Ti GAMING 3G

MSI anunţă noua placă video GTX 780Ti GAMING 3G care dispune de puternicul GPU GeForce GTX 780Ti de la Nvidia, împreună cu 3GB de memorie GDDR5. MSI GTX 780Ti GAMING 3G este echipat cu Twin Frozr IV şi un PCB personalizat care promite performanţă şi eficienţă maximă pentru FPS-uri ridicate la cele mai mici temeraturi şi foarte puţin zgomot.

MSI_GTX_780Ti_GAMING_3G

Echipată cu tehonologia Airflow Control şi două ventilatoare de 10cm, GTX 780Ti GAMING 3G sigur va impresiona cu performanţele sale termice. Modul OC oferă cea mai bună perfomanţă, modul silenţios reduce zgomotul ventilatorului, iar modul gaming oferă un echilibru optim între cele două. Mai jos puteţi vizualiza specificaţiile plăcii video MSI GTX 780Ti GAMING 3G.

MSI_GTX_780Ti_GAMING_3G_specs

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.