Nvidia introduce inca trei modele de placi video

 Nvidia introduce inca trei modele de placi video

GeForce GTX 560,GT 530,GT 545

Daca nu au fost suficiente placi video noi pe piata,Nvidia se asigura ca fiecare pret si nisa de piata sunt luate in considerare.Si vreau sa spun fiecare.Numai in aceasta saptamana au fost lansate trei noi placi video,desi veti gasi doar doua disponibile in sistemele produse de fabricile de PC-uri.

GeForce GTX 560 este cel mai bun performer din cele trei, desi nu se confunda cu (desi ea va fi) GTX 560 Ti. Placa Ti cu un pret mai mic cu 200 dolari înlocuieste GTX 460 si concureaza impotriva AMD Radeon HD 6870. Acesta va aparea în numeroase versiuni overclockate din partea partenerilor Nvidia, astfel încât veti plati un pic mai mult pentru acest privilegiu.

HotHardware a aruncat o privire la doua 560 overclockate si, nu în mod surprinzator, a constatat ca au comportat mai bine decat predecesorii lor, 460 si, în cele mai multe cazuri, Radeon HD 6870, desi nu precum si Ti 560. În ansamblu, se pare a fi un alta placa grafica sa confunde cumparatorii din gama 200 de dolari.
Nu veti fi la fel de incantati cu GT 545 si 530, care vor aparea doar prin intermediul sistemelor OEM. Conform Fudzilla, o versiune de 545 GT va avea 144 nuclee CUDA, o viteza core clock de 720MHz si 1.5GB sau 3GB de memorie GDDR3. Alternativ, exista o versiune cu memorie GDDR5 care utilizeaza un bus de memorie pe 128 de biti în loc de una de 192 biti si o viteza de 870MHz.

Pentru sfarsit,caracteristicile 530 GT care sunt destul de exceptionale:96 nuclee care ruleaza la 700MHz,bus de memorie 128-bit cu 1GB sau 2GB de memorie video. Inutil sa mai spunem, aceasta va fi o optiune mai buna decât grafica integrata, dar jucatorii exigenti vor dori sa se orienteze clar.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.